Daacha Designvloeren, vloerenleverancier geen marketingbedrijf

Daacha designvloeren en Frank Burger
Passie, kennis en aandacht maken het verschil bij uw gietvloer

De oprichter van Daacha met meer dan 25 jaar ervaring in de kunststof vloerenwereld. Nogmaals, passie, kennis en aandacht zijn de speerpunten.

Werkt nauw samen met Stonhard en Liquid Elements, als het gaat om producten (ontwikkeling). Maakt op bijna alle ondergronden prachtige afwerkingen, waarbij functie en design samenkomen. Daacha komt graag bij u langs om uw smaak en sfeer te proeven, om uw ondervloer te bekijken of ontvangt u in haar showroom in Laren voor een oriënterend gesprek.

Daacha gaat meer over functie, u meer over smaak, al helpen wij een handje waar nodig.

Organisatie

Daacha is exclusief distributeur van Liquid Elements en heeft aan de wieg gestaan bij de ontwikkeling van haar productlijn.

Liquid Elements ontwikkelt en produceert oa. in Nederland en maakt deel uit van de Stonhard organisatie, wereldwijd grootste producent en installateur van kunststof vloerafwerkingen.

Stonhard richt zich op de industrie en Daacha met Liquid Elements op niet productie-omgevingen zoals kantoren, showrooms, winkels, openbare gebouwen en luxe woningen.

Daacha kan buigen op meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van kunststof vloerafwerking. Ervaring telt. Kennis is macht.

Daacha neemt al haar werken turn-key aan en geeft daarmee garantie op zowel product als installatie.

Filosofie

Daacha verkoopt en installeert gietvloeren aan de bovenkant van de markt, daar waar de allerhoogste eisen gesteld worden aan design en functie.

Design heeft te maken met uw individuele smaak, maar moet ook afgestemd zijn op het gebruik, de functie van de vloer. Hier kunnen wij u helpen, juist ook omdat het assortiment tamelijk breed is. Wij weten uit ervaring wat mooi kan zijn, maar ook wat mooi blijft.

Functie heeft te maken met de vele voordelen die gietvloeren kunnen bieden zoals duurzaamheid, lees slijtvastheid, krasvastheid en UV resistentie, maar ook met het leveren van een bijdrage aan een betere akoestiek, reinigbaarheid en anti-slip. Deze voordelen gelden in principe voor meer gietvloeren, Daacha echter legt de lat nog een stuk hoger en kan ook het kwaliteitsverschil uitleggen en aantonen.

Zelfs design op zich kan een functie hebben en zo is de cirkel weer rond. Design en functie gaan dus hand in hand.

 

Het richten op de bovenkant van de markt is een keuze, een keuze die vergemakkelijkt wordt door het kunnen aanbieden van kwalitatief onderscheidende producten en kwalitatief onderscheidende arbeid. De kwaliteit wordt uiteindelijk bepaald op de werkvloer, hoe goed het product ook is van zichzelf. Net zo belangrijk in dit verband is het kunnen beoordelen van de ondervloer, de tijdspanne waarin een installatie moet plaatsvinden en de omstandigheden die vereist zijn voor een hoogwaardige installatie. Juist hier is het uitermate belangrijk dat er geen ruis ontstaat tussen opname van het werk en uitvoering. Om die reden is bij Daacha uw verkoper tevens uw projectleider. U heeft dan ook maar één aanspreekpunt, wel zo prettig.

Als u het allerbeste resultaat wilt bereiken door te werken met de beste producten en mensen in de markt, voorafgegaan aan een goed advies over zowel design als functie en een plezierig gesprek, dan bent u bij Daacha aan het juiste adres. Wij horen graag.

Sterk met partners

Daacha werkt alleen met partners, die ook een onderscheidend product willen leveren cq. adviseren.

Daacha werkt samen met Designa Architectuur Interieur Daacha werkt samen met Kitchen Concepts Daacha werkt samen met Carroom Luxury Garage Outfitters Daacha werkt samen met Hoog.Design Daacha werkt samen met Wooninspiratie-centrum Het Gooi - Wonen | Bouwen | Werken Daacha werkt samen met DC136 Daacha werkt samen met  Jacqueline de Vries.nl